Venit din Italia, găsit mort în maşină

13/08/2018

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Roman, a fost găsit decedat în propria maşină, în ziua de 11 august, în jurul orei 12. Un cunoscut l-a văzut şi a sunat la 112, speriat că omul nu mai mişcă. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu doctor, care a constatat că persoana în cauză este decedată de cel puţin 3 ore. Trupul neînsufleţit a fost lăsat la locul solicitării, fiind apoi preluat de o maşină de la Medicina Legală. Se pare că bărbatul venise din Italia, pentru a-şi rezolva unele probleme. A murit pe pământ românesc.
Şi un bărbat de 60 de ani, din Grinţieş, a fost găsit decedat, în loc public. La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu asistent medical, însă nu s-a putut face nimic pentru resuscitarea acestuia. Necropsia va stabili cu exactitate cauza decesului.
Cu o zi înainte, o femeie din Roman, în vârstă de 73 de ani a fost găsită decedată în propria-i locuinţă, în sufragerie. Vecinii au sunat la 112 când au sesizat că bătrâna nu răspunde la uşă şi nici la telefon.
„La adresa indicată de apelant, în municipiul Roman, str. Smirodava, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenţie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. S-a intervenit pentru deblocarea uşii de la intrarea în apartamentul situat la etajul I al imobilului, folosind mijloacele din dotare. În sufragerie a fost găsită femeia, decedată”, a transmis ISU Neamţ.
Geanina NICORESCU