Factura electronică de la EOn îți poate aduce un premiu

22/10/2015

facturaE.On Energie România a lansat concursul cu premii „Factura electronică te trimite în vacanță“, concurs prin care clienții care optează pentru factura electronică în contul creat pe platforma E.ON Myline, pot câștiga 130 de premii și vouchere de vacanță. Concursul se va termina pe 31 decembrie, iar valoarea totală a premiilor fiind de aproape 150.000 de lei.

La concurs pot participa toți clienții care au activat factura electronică în contul personal creat pe platforma online E.On Myline. Câștigătorii vor beneficia de premii atractive precum tablete, telefoane mobile, tricouri semnate de Gheorghe Hagi sau vacanțe cu destinație la alegere alături de cei dragi. Regulamentul complet poate fi accesat pe pagina de concurs disponibilă pe www.myline-eon.ro/concurs.

Începând cu luna octombrie, vor avea loc lunar trageri la sorți, iar premiile sunt: 20 de tablete Samsung TabS, 20 de telefoane Samsung Galaxy S6, 40 de carduri cadou în valoare de 1.000 de lei fiecare și 40 de tricouri semnate de Gheorghe Hagi. Ultima extragere va fi pe 15 ianuarie 2016, putând participa toți clienții care și-au activat factura electronică până în ultima zi din acest an. Totodată, E.On Energie România oferă și cinci vouchere turistice a câte 9.000 de lei fiecare, în baza lor câștigătorii beneficiind de o vacanță cu destinație la alegere, alături de cei dragi.

Prin accesarea platformei E.On Myline, clienții pot primi factura electronică în format pdf, cu valoare fiscală, disponibilă imediat după emitere, și informare pe e-mail și în căsuța de mesaje din contul clientului, de fiecare dată când se emite factura.

Andreea AMARIEI