Neamţ: Noul administrator public al judeţului a preluat mandatul

08/08/2018

Cătălin Chiței a preluat, marţi, funcţia de administrator public al judeţului Neamţ, deţintuă după 2016 de Oana Bulai, devenită ulterior consilier al primului ministru.
Cătălin Chiţei este cunoscut în spaţiul public încă din 2013, când, din punct de vedere politic, a cochetat cu Partidul Noua Republică, pe care l-a considerat partid autentic de dreapta şi unde a avut şi funcţia de vicepreşedinte.
„Mult succes și un mandat plin de realizări țin să îi urez lui Cătălin Chiței, noul administrator public al județului Neamț.
Am încredere că experiența și viziunea sa vor contribui esențial la îmbunătățirea activității Consiliului Județean și îmi va fi un sprijin de nădejde în implementarea tuturor proiectelor pe care le-am gândit pentru județul nostru.
Bun venit în echipă iar activitatea și reușitele tale să fie în folosul nemțenilor!„, a spus preşedintele CJ Neamţ, pe pagina sa de facebook.
Cătălin Chiței este specialist în management și consultanță de afaceri. A absolvit în 2007 Facultatea de Litere, Departamentul de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. A urmat cursurile masterale de Comunicare și Relații Publice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. A lucrat în presa scrisă și radio, dar și în managementul unor companii precum Editura Polirom sau Biroul Român de Audit Transmedia ca specialist în Relații Publice. În 2009, începe antreprenoriatul cu o propria companie de consultanță. A fost manager public al comunei Dămuc.