Clienţi amendaţi la coborârea din TAXI

09/01/2018

O acțiune comună pentru combaterea ilegalităților în rândul taximetriștilor, desfăşurată pe raza municipiului Roman, în urmă cu câteva zile, le-a adus amenzi atât unor taximetrişti cât şi unor clienţi ai acestora.
“Biroul Rutier Roman a organizat o acțiune în care au fost angrenați și polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în vederea combaterii ilegalităților săvârșite de către taximetriști precum și a faptelor ce afectează siguranța persoanelor, avutul public și privat. În urma controalelor desfășurate în trafic, polițiștii au aplicat taximetriștilor 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea dispozițiilor legale privind transportul public de persoane în regim de taxi-lipsa emiterii de bonuri fiscale, nefolosirea centurii de siguranță, staționarea neregulamentară. Totodată, în cadrul acestei acțiuni, au fost sancționați și patru pasageri conform articolului 52 din Legea 38/2003, pentru nerespectarea obligației de a solicita, ridica și păstra bonul fiscal, la coborârea din taxi”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, printr-un comunicat.
În toate cazurile, polițiștii au testat conducătorii de taxi, rezultatele fiind negative.
Geanina NICORESCU

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Laurentiu 10/01/2018 la 11:16 -

    E bine ca toate celelalte merg perfect,ca nu sunt hoti ca nu sunt criminali,ca nu sunt pedofili in tara asta si ca au mai ramas doar bietii taximetristi cu bieti clienti de-ai lor,care mai fac ilegalitati si sunt si prinsi in flagrant…Asta e Politia…Vede paiul din ochiul altuia,dar nu vede barna din ochii sai…