Tâlharul- spaima femeilor, prins şi deferit justiţiei

09/11/2017

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat, prins şi reţiunut de poliţişti, fiind bănuit că acosta femei pe stradă şi le tâlhărea.

“În ziua de 07 noiembrie,polițiștii de investigații criminale din cadrul

Poliției municipiului Piatra Neamţ au depistat un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamț, care este bănuit de săvârșirea a trei infracţiuni de tâlhărie şi a unei infracţiuni de complicitate la furt. Acesta a fost preluat de polițiști în baza mandatului de aducere și reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Tânărul este cercetat pentru faptul că în cursul lunii octombrie a.c., pe raza municipiului Piatra Neamț ar fi acostat patru femei, pe care le-ar fi deposedat de bunuri, prejudiciul ridicându-se la 3000 lei”, a declarat inspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Neamţ.

În urma depistării, tânărul în cauză a fost condusă la sediul unităţii de

poliţie și reținută, iar ieri a fost prezentat la Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză şi recuperării prejudiciului.

Geanina NICORESCU