S-a crezut şmecher cu maşină de teren, dar i s-au pus cătuşele

09/11/2017
  • Cu permisul suspendat, la volanul unei maşini cu numere false

În dimineaţa de 7 noiembrie, o patrulă de poliție de la Gherăești a oprit în trafic un autoturism de teren condus, şerpuitor, dinspre strada Moldovei spre centrul comunei Gherăeşti.

“Polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din

Gherăești, al cărui permis de conducere era reținut din iulie 2017. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis infracțiunea de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere reținut în cursul luniilor august și octombrie a.c.”, ne-a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Polițiștii au verificat și autoturismul condus, constatând că plăcuțele cu numărul de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism, diferit de cel oprit în trafic. Polițiștii au demarat cercetările atât sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere cât și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu numere de înmatriculare false.

Şoferul a fost reținut de polițiști, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă.

Geanina NICORESCU

 

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. vasile 09/11/2017 la 19:45 -

    amenzi ,suspendari etc…pe unii nu-i streseaza circula in continuare !!!!!