Spectacol umanitar susţinut de Codrii Neamţului

20/12/2013

afis codrii_resize

Membrii ansamblului folcloric “Codrii Neamţului” şi invitaţii lor vor susţine un spectacol umanitar pentru a strânge fondurile necesare ajutorării colegului lor Mihai Melu. “O şansă la viaţă” este spectacolul folcloric cu datini şi obicieuri de Crăciun şi Anul Nou, precum şi momente de joc şi cântec moldovenesc. Spectacolul va fi găzduit în sala mare a Teatrului Tineretului, pe 28 decembrie, de la ora 18.

“În prag de sărbătoare facem apel la bunătatea dumneavoastră, a tuturor celor care doriţi să contribuiţi cu cât de puţin şi sperăm la un ajutor oricât de mic din partea oricărei persoane fizice sau juridice. Suma strânsă va fi folosită pentru continuarea tratamentului costisitor de care colegul nostru are mare nevoie, el suferind de hepatită C cronică activă, iar pentru detalii urmăriţi pagina de facebook a colegului nostru Mihai Melu : facebook.com/mihai.melu” a declarat Sebastian Coroi, coordonatorul evenimentului.

Accesul la spectacol se face pe bază de invitaţie ce poate fi rezervată la numărul 0754.500944 sau se poate achiziţiona şi din incinta teatrului, la începerea spectacolului.
Cei care doresc să ajute cu sume de bani au la îndemână şi conturile deschise în acest scop: pentru lei titular cont – Melu Mihai, deschis la Banca Transilvania, RO41BTRLRONCRT0228900101, iar pentru euro titular cont – Melu Mihai, deschis la Banca Transilvania, Swift – BTRLRO22
RO88BTRLEURCRT0228900101.

Cristina IORDACHE