Pietrean câștigător la Loterie

12/02/2016

CASTIG1Un bilet necâștigător la loterie i-a adus unui pietrean un câștig frumușel, în valoare de 7.000 de lei. Norocul l-a „lovit“ în momentul în care a avut inspirația să depună tichetul cu numerele bifate și necâștigătoare într-o urnă special amenajată, la o agenție loto din Piatra Neamț. Următorul pas a fost făcut de lucrătorii de la Loteria Română, care au extras biletul, și au chemat pietreanul și alte două persoane din țară, să participe la o extragere suplimentară, respectiv „Bila de 100.000 de lei“. Această acțiune are loc în fiecare duminică, cu participarea câștigătorilor în cadrul emisiunii „Lozul cel mare“ în direct.

Veronica Badea, lucrătoare la o Agenție Loto din Piatra Neamț, ne-a declarat că pietreanul în cauză nu este singurul norocos din ultima perioadă. „Și în data de 12 decembrie 2015 a venit o persoană care a încasat, de la noi, 5.814 lei. Omul a prins un câștig la categoria a treia a jocului NOROC. Dacă ne referim la bărbatul care a participat la extragerea suplimentară, «Bila de 100.000 de lei», acesta este un jucător pasionat, care mai mereu își încearcă norocul la 6 din 49“, a precizat Veronica Badea.

Participarea la „Bila de 100.000 lei“ se face cu unul sau mai multe bilete necâștigătoare, jucate și validate pentru oricare din jocurile LOTO 6/49 și NOROC, LOTO 5/40 și SUPER NOROC și JOKER și NOROC PLUS organizate în săptămâna premergătoare desfășurării loteriei. Pentru desemnarea participanților la loterie, vor fi efectuate 3 extrageri din urna în care sunt depuse biletele necâștigătoare colectate. Cele trei persoane desemnate în urma acestor extrageri vor primi fiecare câte un câștig în valoare de 2.000 lei, însă numai dacă se vor prezenta la emisiunea „Lozul cel mare“ din data anunțată. Neprezentarea acestora va duce la sistarea acordării acestor sume de bani. Loteria „Bila de 100.000 lei“ constă din trei probe eliminatorii: PAR/IMPAR, CULOARE ȘI NUMĂR EXTRAS, și se desfășoară în timpul tragerii LOTO 6/49, pe primele trei bile extrase. Pentru prima probă, câștigul este de 5.000 de lei, iar la cea de-a doua probă este de 10.000 de lei. Câștigătorul celei de-a treia probe va primi 100.000 de lei.

V. ANDRIEȘ