Moarte cumplită: zdrobită în maşină

01/02/2018

O femeie în vârstă de 32 de ani, din Braşov, a decedat, în seara de 30 ianuarie, într-un accident pe care l-a provocat în timp ce conducea o maşină în localitatea Ruseni, din comuna Borleşti. Şoferiţa a „tăiat” o curbă a pierdut controlul volanului, moment în care maşina a pendulat între un gard şi un copac, făcându-se acordeon în impactul cu arborele. Femeia şi pasagera din dreapta, în vârstă de 53 de ani, au rămas încarcerate între fiarele contorsionate, fiind nevoie de echipajul de descarcerare pentru a le scoate de acolo.
Din păcate, şoferiţa nu a avut nicio şansă de supravieţuire.
„Victima, în vârstă de 32 de ani a fost găsită de echipajul medical în stop cardio-respirator şi nu a răspuns la manevrele de resucitare, fiind declarată decedată. Cealalta femeie, în vârstă de 53 de ani, a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier şi a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la Unitatea de primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ”, a declaratdr. Dorice Albu, manager intermar la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ.
Deşi cea care a provocat accidentul a decedat, conform legislaţiei în vigoare poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.
Geanina NICORESCU