Prinşi băuţi la volan

01/02/2018

În seara de 30 ianuarie, poliţiştii din judeţ au identificat mai mulţi şoferi care conduceau sub infuenţa alcoolului.
Polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat în flagrant un bărbat de 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea, sinuos, autovehiculul. Conducătorul auto a fost oprit pe strada Gării, de pe raza localității Sagna, dupa ce a plecat de la un bar unde consumase alcool. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În aceeaşi seară, şi polițiștii Secției de Poliție Rurală Cracaoani au dat peste un şofer băut. Aceştia au observat pe DN 15C, la iesirea din comuna Bălțătești, o autoutilitară care se deplasa sinuos pe partea carosabilă. Polițiștii au oprit autoutilitara, stabilind că era condusă de către un bărbat de 50 de ani, din Bălțătești, ce emana halenă alcoolică. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu Neamț, unde, în prezența medicului de garda, a refuzat să i se recolteze probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ieri dimineaţă, un alt conducător auto a fost depistat de polițiști conducând sub influența alcoolului. Bărbatul de 40 de ani, din Târgu Neamț a fost oprit pe strada Eroilor din Piatra Neamț, iar în urma testării alcoolscopice a rezultat că se afla sub influența băuturilor alcoolice. În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute la regimul circulației pe drumurile publice.
Geanina NICORESCU

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. vasile 01/02/2018 la 14:53 -

    Pedepse mai aspre pentru alcool la volan !!!!