Cum să fii un bărbat stilat: Ce tinute sa abordezi luna aceasta!

28/01/2020

Moda este o formă de a exprima cine ești, ce personalitate ai și ce stil te reprezintă. Atunci când alegi o ținută trebuie să ai grijă ce dorești să comunici prin articolele vestimentare pe care le porți. Bărbații sunt rebeli când vine vorba de modă, nu vor să fie supuși anumitor reguli și concepții. În acest caz, reprezentanții sexului masculin, apelează la tot felul de combinații pentru a se face remarcați și a se simți cât mai bine în urma alegerilor făcute. Pentru ei, contează foarte mult să aibă un stil cât mai frumos și original. Luna Mai este luna schimbărilor, așa că, este timpul pentru un început cu adevărat deosebit din punct de vedere al modei. 

Așadar, vom discuta despre cum pot avea bărbații un stil remarcabil în luna mai, dar mai ales cum se pot simți confortabil în vestimentația pe care o abordează. 

  • Cu ce poți asorta blugii? 

Blugii vor rămâne întotdeauna piesa pe care o vor alege bărbații. De ce? Pentru că sunt comozi și niciodată nu se vor demoda. Conform designerilor, este foarte important ca aceștia să poată fi asortați cu o cămașă la dungă pentru a da un aer cât mai fresh. 

  • Costumele bărbătești, la mare căutare

Costumele pot fi purtate în orice moment, chiar te pot salva din situații complicate. Ești în pană de idei și ai o întâlnire cu șeful? Nu trebuie să te îngrijorezi. Costumul te scapă de toate problemele. Online poti sa vezi ce sacouri de bărbați se poartă anul aceasta și nu evita să alegi ceea ce ți se potrivește. Unul dintre cele mai căutate tipuri de costume este cel double-breasted reinventat, semnifică un sacou cu două rânduri de nasturi. Este acum reinventat și poate fi purtat în manieră smart-casual. Iar pentru un efect și mai remarcabil, combină acest sacou cu o pereche de jeans albastru-deschis, cu o pereche de pantofi barbatesti și poartă un tricou alb, pentru un look deosebit. 

  • Ce tunsori se poartă?  

Am vorbit despre haine și cum trebuie purtate acestea, iar acum este timpul să discutăm despre tunsori. Ținuta are un impact mare atunci când tunsoarea este pusă la punct. Ai în seamă aceste detalii care pot face diferența. Posesorii unui păr firav li se propun foarte multe modele de tunsori scurte. Nu necesită aranjare și pot avea un aspect modern, dar în același timp, stilat. Tunsorile cu tamplele ocupă locul întâi în luna aceasta, mai exact părul tapat în vârful capului. Sunt tunsori în stil retro. Cei care aleg acest gen de coafuri, conferă posesorului o doză foarte mare de încredere în propria persoană și va pune accentul pe elementele pozitive ale aspectului exterior. 

În concluzie, bărbații au stiluri diferite din punct de vedere vestimentar și nu este un lucru rău. Diversificare este întotdeauna bună, dar este bine să iei în seamă informațiile specificate mai sus pentru a face o impresie cât mai bună oriunde mergi. Ceea ce ești tu cu devărat, cântărește foarte mult în mediul în care trăiești, dar și stilul vestimentar pe care îl abordezi are o anumită importanță care nu trebuie neglijată. Alege stilul care te reprezintă cel mai bine! 

Sursa foto: Shutterstock.com

Lasa un comentariu