CSM Ceahlăul, în fieful unei echipe ce nu a pierdut acasă în această toamnă

15/11/2018

CSM Ceahlăul Piatra Neamț joacă vineri, 16.10.2018, de la ora 14:00, partida programată în etapa 13 a Ligii 3, Seria 1, pe terenul echipei Foresta Suceava. Divizionară secundă de până în vara acestui an, echipa suceveană are un parcurs aproape perfect pe propriul teren, având în vedere faptul că de acolo au plecat cu punct doar cei de la Oțelul Galați.
CSM Ceahlăul merge la Suceava pentru a confirma parcursul bun din acest tur de campionat. Oaspeților de mâine nu le lipsește decât Marius Rusu, eliminat în partida cu CSM Focșani.
Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul:
”Foresta este o echipă care își propune și joacă fotbal ofensiv, cu jucători tehnici și experimentați. Vrem să facem un joc solid care să ne permită să aducem puncte de la Suceava. Trebuie să ne adaptăm la starea terenului și să fim foarte bine organizați”.
După acest meci, CSM Ceahlăul va avea pauză în campionat, având în vedere retragerea echipei CSM Roman din actuala ediție a Ligii 3, iar în ultima rundă a turului va evolua în deplasare la KSE Târgu Secuiesc pe 30 noiembrie 2018.