Comunicat de presă Inaugurarea Shopping City Piatra Neamț: zeci de oferte speciale, concert Delia și multe surprize

26/11/2016

 

nepi-concerte-1-si-2-decembrie*De la 1 decembrie, Bulevardul Decebal 79 devine destinația preferată pentru cumpărături și distracție a locuitorilor din Piatra Neamț

Odată cu marea deschidere din data de 1 decembrie, ora 10:00, Shopping City Piatra Neamț devine cel mai atractiv și complex centru comercial din partea de nord-est a României, întâmpinându-și clienții cu o varietate de oferte speciale, valabile doar în perioada inaugurală. În plus, primii vizitatori vor fi primiți cu o serie de momente artistice și spectacole organizate pentru a sărbători marele eveniment din regiune.

1 decembrie (în parcare):

Ora 17:00: Spectacol pentru copii Gașca Zurli

Ora 18:30: Spectacol Ansamblul Folcloric „Floricică de la munte“

2 decembrie (în parcare):

Ora 18:00: Concert Mihai Chițu & Band

Ora 20:00: Concert Delia

Brandurile prezente în galeria de shopping, food court și divertisment au pregătit clienților oferte și promoții atractive cu ocazia inaugurării.

În perioada 1 – 3 decembrie, la Carrefour, copiii însoțiți de părinți vor primi câte o jucărie cadou la casa de marcat, la orice achiziție. Sunt 12.000 de jucării gratuite care își așteaptă câștigătorii. Însă cea mai mare surpriză este oferită de Carrefour prin Marea Tombolă care le aduce clienților care fac cumpărături între 1-14 decembrie marea șansă de a câștiga o garsonieră în Piatra-Neamț. De asemenea, din oră în oră, în aceeași perioada, clienții pot câștiga 196 de premii în aparate electrice și electrocasnice.

New Yorker le oferă clienților o reducere de 20 de lei la fiecare 100 cheltuiți sau de 40 de lei, la fiecare 200 de lei cheltuiți, iar D&P perfumum oferă un parfum de 30ml cadou la fiecare sticlă de 100ml cumpărată, în cadrul ofertei de tip set, iar Golden Rose anunță un discount de 10% pentru cumpărături de minimum 100 de lei și ședințe de make-up gratuite clientelor, în perioada 1-4 decembrie.

ACO Market va oferi cadouri instant primilor 200 de cumpărători, organizând, în perioada 1- 24 decembrie, și o tombolă cu premii pentru toți clienții, câștigătorii fiind extrași pe data de 24 decembrie.

Paradisul copiilor îi așteaptă pe cei mici și pe părinți cu animatori ce îi vor picta gratuit pe față, iar personajele Mickey și Minnie Mouse, alături de Clovn si Clovnița, vor împărți baloane micilor vizitatori.

MondoCosmetik, Inmedio, Auto Moldova, Smith&Smith, Clinica GSM și Jonny Joy se numără și ele printre magazinele care vor întâmpina vizitatorii cu oferte dedicate perioadei inaugurale.

Multe alte surprize sunt pregătite și anunțate pentru cumpărători la deschiderea centrului comercial, pe 1 decembrie, dacă urmăresc pagina de Facebook a Shopping City Piatra Neamț.

Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din nord-estul țării, situat pe Bulevardul Decebal, nr.79, va avea, odată cu inaugurarea sa, o suprafață închiriabilă de 28.000 metri pătrați și va pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Centrul comercial va găzdui branduri de prestigiu internațional, precum New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Intersport, Jonny Joy, Neofashion, Marelbo, Noriel, Pikaboo, Bebe Ardealul, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Germanos, urmând ca alte câteva destinații să fie deschise, în următoarele trei luni, inclusiv magazinul H&M, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour deschide în noul mall din Piatra Neamț primul și singurul hypermarket din zona de nord-est a țării. Magazinul se întinde pe o suprafață de 7.500 mp și cuprinde o diversitate de peste 50.000 de produse.

În plus, locuitorii din Piatra Neamț, cât și din proximitate, vor avea acces la cinematograful multiplex Cinema City, începând cu a doua jumătate a lunii decembrie. Cinematograful va avea 6 săli echipate cu cele mai inovatoare tehnologii, oferindu-le spectatorilor posibilitatea de a viziona filme 2D și 3D. Proiectul Shopping City Piatra-Neamț cuprinde spații generoase de petrecere a timpului liber și food court cu restaurante pentru toate gusturile, precum și o zonă de divertisment, Max Fun, cu biliard și activități de recreere.