Apariţie editorială: “Sfântul Nectarie Tămăduitorul din Eghina – Mărturii. Minuni.”

04/11/2014

sfantul-nectarie-tamaduitorul-din-eghina--marturii-minuni-ortodoxiaLa Biserica „Sf. Spiridon” din Piatra-Neamţ se află o părticică din moaştele Sfântului Nectarie

Semnalăm apariţia, la Editura Ortodoxia, a cărţii “Sfântul Nectarie Tămăduitorul din Eghina – Mărturii. Minuni.”, o carte binevenită în aceste vremuri, în care tot mai mulţi semeni suferă de boli incurabile, ştiut fiind faptul că Sfântul Nectarie  este împodobit  cu harul săvârşirii minunilor.

La sfintele moaşte ale Sfântului Nectarie, aflate în Eghina (Grecia), dar şi la Mănăstirea “Radu Vodă” din Bucureşti se închină credincioşi din lumea întreagă, găsind alinare şi grabnic ajutor. Şi la Piatra-Neamţ, la Biserica “Sf. Spiridon”, aflată în curtea Spitalului Judeţean Neamţ, se află o părticică din moaştele Sfântului Nectarie, sute de bolnavi plecându-şi genunchii la rugăciune şi primind vindecare de la acest prieten al tuturor credincioşilor care îşi poartă crucea suferinţei.

“Chemat în ajutor, Sfântul Nectarie nu întârzie să-i tămăduiască pe cei aflaţi în nevoi sufleteşti şi trupeşti, devenind ocrotitorul lor. Drept dovadă, nu puţine sunt mamele care le-au pus numele propriilor copii după cel al Sfântului Nectarie, ca o mulţumire pentru faptul ca i-au putut naşte, deşi doctorii nu le mai dădeau vreo speranţă. Mărturiile din această carte sunt doar o mică parte din misiunea pe care Sfântul Nectarie o face pentru Slava lui Dumnezeu, arătând încă o dată milostivirea Sfintei Treimi faţă de oameni, care sunt aşteptaţi cu toţii să se alăture sfinţilor în Biserica Biruitoare, printr-o viaţă de continuă luptă cu duhurile răutăţii, aici pe pământ”, spune Vlad Herman, autorul cărţii.

Cartea “Sfântul Nectarie Tămăduitorul din Eghina – Mărturii. Minuni.” costă 9 lei şi poate fi comandată pe internet, accesând adresa http://www.librariaortodoxia.ro.

Irina NASTASIU