Alice merge la “Mamaia Copiilor”

18/04/2014

alice1

Alte două surprize frumoase le-a făcut Alice membrilor familiei în această primăvară. Una este legată de calificarea în finala selecţiei naţionale pentru cel mai important festival naţional de muzică uşoară, “Mamaia Copiilor”, şi altul este câştigarea premiului I şi a premiului Miss la grupa 7-9 ani la festivalul “Lucky Kids” care a avut loc la Roman.

În luna martie a avut loc preselecţia pentru festivalul “Mamaia Copiilor”, iar micuţa a trecut cu succes mai departe. A urmat selecţia naţională de la Iaşi, unde au concurat peste 80 de copii din toată ţara. Acum aşteaptă cu nerăbdare să evolueze pe marea scenă a festivalului “Mamaia Copiilor”.

“Piesa interpretată de Alice este <<Cea mai frumoasă stea>>. Şi-a dorit mereu să cânte pe marea scenă de la malul mării. Acum şi-a împlinit visul! Mulţumesc tuturor celor care au contribuit la împlinirea lui. Urmează o perioadă grea, în care trebuie să se pregătească intens, pentru a reprezenta oraşul şi clubul care o pregăteşte. Îi dorim ca steaua ei norocoasă să strălucească pe marea scenă”, declară Lorena Prundu, mama copilei. La calificarea artistei au contribuit multe persoane inimoase şi iubitoare de frumos. Cea care este la conducerea Clubului “Artis”, Mioara Bostan, s-a ocupat personal de buna organizare a cursurilor şi a deplasării copiilor la Iaşi. Prof. Mihaela Teodorescu a pregătit coregrafia piesei prezentate în concurs, îndrumând colegii din trupa de dans, Otilia Grosu, Denisa Barna, Andrada Apetroaie, Otilia Ionaşcu, Rareş Burlacu, Andreea Niţu, Ana Maria Manole, Denisa Băieşu şi Diana Zaharia. Piesa a fost pregătită sub îndrumarea prof. Dana Blanariu iar ţinuta scenică a fost creată şi realizată de „Sysy Atelier”.

Alice şi-a dorit mereu să cânte. A început cursurile de canto la 5 ani, au urmat multe ore de repetiţii şi pregătire, iar în scurt timp a reuşit să obţină premii importante în concursuri şi festivaluri. La cei aproape 9 ani, artista spune că “Muzica mă defineşte! Muzica vine din suflet şi ajunge la suflet! Sunt fericită ca pot cănta, vreau să îi fac fericiţi şi pe cei care mă ascultă”.

Datorită performanţei obţinute a fost selectată de grupul “Children Forever” pentru a susţine recital împreună în cadrul Festivalului “Disney Performing Art”-Disney Paris în anul 2012. În vara anului 2013 a participat la festivalul de talent şi frumuseţe “Noi siamo il mondo”, de la Sanremo, unde a obţinut premiul I şi titlul “Miss Picolla Diva”. Pe lângă muzica uşoară, Alice cochetează şi cu muzica populară, prin colaborare cu Ansamblul Folcloric “Plaiurile Bistriţei”, unde coregraf este Ştefan Marc. Printre pasiunile micuţei se mai numără dansul, modelingul, designul vestimentar iar de curând a început şi cursuri de pian.

Palmaresul artistei cuprinde peste 100 de diplome, 44 de cupe şi medalii. A participat la numeroase spectacole şi emisiuni TV.

Andreea FLOREA