Bătrân din Tazlău agresat, mort la Neurochirurgie Iași

21/03/2017

Un bărbat de 72 de ani, din comuna Tazlău, a murit, duminică, la Clinica de neurochirurgie din Iași, unde a fost adus vineri, în stare gravă, de la Spitalul de Urgență Neamț.

Bărbatul a fost victima unei agresiuni vineri, 17 martie, când în urma unui conflict cu un vecin, acesta din urmă l-ar fi lovit, se pare că și cu un par, lăsându-l inert. Neînțelegerile între vecini țineau de un gard care le despărțea proprietățile. Victima a fost adusă la spital, la Piatra Neamț, în stare gravă și internat la Unitatea de Primire a Urgențelor cu hematom subdural drept și fractură la piciorul drept. Cadrele medicale l-au stabilizat și au decis transferul lui la Iași, unde medicii au făcut tot ce au putut pentru a-l ține în viață.

După anunțarea oficială a decesului, poliția a deschis un dosar penal în cauză. Suspectul a fost audiat și ieri urma să se stabilească, în funcție și de concluzia medicilor legiști, dacă va fi pus sub acuzare pentru loviri cauzatoare de moarte, iar cazul va fi preluat de Parchetul Neamț. (C.I.)