Tânăr din Bacău prins că “opera” prin locuinţe, în Moldoveni

14/02/2018

Polițiștii din cadrul Secției Politie Rurală Români, au identificat şi reţinut, în ziua de 12 februarie, un tânăr de 23 de ani, din Bacău. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt calificat din locuinţe.
În fapt, în seara zilei de 7 februarie ,tânărul a pătruns în gospodăria unei femei de 74 de ani, din comuna Moldoveni, judeţul Neamţ, de unde a furat o bicicletă. Apoi, băcăuanul s-a furişat în locuinţa unei femei de 45 de ani, tot în Moldoveni, şi în casa unui bărbat de 52 de ani, tot din Moldoveni, cu intenția de a sustrage băuturi alcoolice şi bani, iar întrucât nu a găsit ceea ce căuta, a părăsit ambele locuințe fără a sustrage bunuri. După câteva zile, tânărul din Bacău s-a orientat spre altă casă din Moldoveni, a unei femei din Roman, de unde a sustras vreo 150 litri de vin, dar şi articole de îmbrăcăminte în valoare de 2.000 lei.
Tânărul a fost reținut ieri pentru 24 ore şi încarcerat în arestul I.P.J. Neamț, urmând să fie prezentat procurorului de caz, cu propunerea de arestare preventivă.
Geanina NICORESCU