Snopit în bătaie pentru bani

14/02/2018

Poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Poliţie Bicaz au reţinut, în ziua de 12 februarie, un tânăr de 28 de ani, care atacase un sătean din Borca, pentru a-i lua portmoneul cu bani.
“În fapt, la data de 10 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Bicaz au fost sesizaţi de un bărbat de 33 de ani, din Borca, judeţul Neamţ, că o persoană necunoscută l-a deposedat prin violenţă de o sumă de bani. În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 10 februarie a.c., în timp ce se deplasa spre domiciliu, persoana vătămată a fost acostată de un tânăr, de 28 de ani, din Vînători Neamţ, care ar fi lovit-o cu pumnii în zona feţei, aceasta căzând pe sol, moment în care i-ar fi sustras din buzunare suma de bani”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.
La data de 12 februarie a.c., tânărul bănuit de tâlhărie a fost introdus în arestul I.P.J. Neamţ, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de arest preventiv.
Geanina NICORESCU