Soţul ”Elodiei” este liber

23/11/2012

Narcis Costel Ţuţuianu este liber, după ce ieri Tribunalul Neamţ a respins cererea de arestare preventivă . Procurorii i-au dat, miercuri,  ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore după ce l-au adus la audieri, şi l-au întrebat cum de brăţara soţiei şi telefonul ei mobil erau la el. Narcis Ţuţuianu nu a  lămurit lucrurile, altfel ar fi trecut cu brio testul detectorului de minciuni. Şi nici nu i-ar fi trecut prin minte să-l “ungă” pe poliţist pentru a-i “retuşa” rezultatele.

Din luna ianuarie, de când a început ancheta, soţul Ramonei Ţuţuianu a susţinut sus şi tare că el nu are nici o legătură cu dispariţie ei. În ciuda afirmaţiilor sale, anchetatorii au găsit multe probe care îl incriminează, inclusiv sângele femeii în maşina lui. Bravând în continuare, Narcis Ţuţuianu a mers la poligraf, dar a picat şi a vrut, apoi, să-l mituiască pe poliţist ca să ”aranjeze” testul. Obişnuit să fenteze tot, Narcis Ţuţuianu prins, în august, la furat struguri în Vrancea a încercat să scape basma curată cu 150 de lei promişi unui poliţist. N-a ţinut. S-a organizat flagrant, iar Ţuţuianu a fost cercetat în stare de libertate pentru dare de mită, însă cu interdicţia de a părăsi ţara.

În cazul nerezolvat încă al dispariţiei Ramonei Ţuţuianu, anchetatorii merg, în continuare, pe varianta că femeia a fost ucisă.  Parchetul a declarat recurs la decizia de ieri a instanşei şi nu este exclus ca la Bacău să fie o altă soluţie.