Noul manager al Spitalului Județean a semnat contractul cu CJ

08/08/2018

Renumitul doctor în științe medicale Codruț Munteanu, câștigător al concursului organizat pentru șefia Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, a semnat, ieri, contractul pentru mandatul de manager.
“Sunt convins că am în acest remarcabil om al sănătății românești un adevărat partener, un bun colaborator, alături de care voi găsi cele mai potrivite soluții pentru rezolvarea problemelor celei mai mari unități sanitare din județ! Vreau să îl asigur și pe această cale pe noul manager că îi voi fi alături în toate proiectele sale profesionale, în calitate de președinte al Consiliului Județean și îl voi sprijini pentru că amândoi avem același scop: să facem din Spitalul Județean o unitate de elită în țară. Îi doresc succes în tot ceea ce va întreprinde pentru binele pacienților și al angajaților spitalului!”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Medicul primar chirurg Codruț Munteanu, doctor în științe medicale, are o vastă experiență managerial, fiind fondatorul clinicii de renume Munposan din București, clinică privată înființată în 1993, prima de acest gen din țară.
Geanina NICORESCU