Locuri de muncă la fermele din Irlanda

18/06/2017

În această perioadă, angajatorii irlandezi, prin rețeaua europeană EURES vor să încadreze 20 de lucrători în ferme de vaci, aflate pe întreg teritoriul Irlandei. Candidații au nevoie de 6 luni experiență ca mulgatori de vaci. Viitorii angajați vor efectua sarcini zilnice obișnuite într-o fermă. Sunt necesare cunoștințe de bază de limba engleză. Salariul va fi de 9.25 euro/brut pe oră. Angajatorul oferă cazare. Contractul de muncă se va semna pe o perioadă nedeterminată, respectiv 40 ore/săptămână. CV-urile model Europass se vor trimite completate în limba engleză, la adresa de e-mail: recruitmentmanager@farmsolutions.ie.
A doua ofertă se adresează șoferilor profesioniști, care vor să lucreze în Germania, la firma Eraslan Logistik GmbH. Această companie intenționează să încadreze 10 lucrători din România, inclusiv Neamț. Eraslan Logistikgruppe este o firmă de familie, care oferă de peste 15 ani soluții complete de logistică. Dispune de puncte de lucru în 4 locații din Germania, are peste 200 de angajați și peste 140 de vehicule. Se cere experiență pe autocamion de 40 tone, permis de conducere categoriile B,C,C+E, atestat transport marfă și cartelă tahograf. Constituie avantaj vorbirea limbii germane. Salariul oferit va fi de 1.700 euro brut/lună.
Se acordă o primă de 200 euro brut/lună și sporuri pentru duminica și în zilele de sărbători legale. Se transmite CV-ul în limba română sau germană, la adresa de e-mail: alex.tupan@eraslan-logistikgruppe.de.
V. ANDRIEȘ