Elevii din județul Neamț au vacanța prelungită cu două zile Cursuri suspendate pe 9 și 10 ianuarie 2017

08/01/2017

 

Din pricina vremii nefavorabile, cursurile vor fi suspendate în școlile din județul Neamț în zilele de 9 și 10 ianuarie 2017. Astfel, astăzi și mâine, elevii vor sta acasă, într-o vacanță ușor prelungită din cauza viscolului.

„În urma monitorizării situației la nivelul unităților de învățământ din județul Neamț, membrii Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Neamț, întruniți în ședință extraordinară din ziua de 8 ianuarie 2017, având în vedere condițiile meteo nefavorabile actuale și prognozate, propun Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț suspendarea cursurilor școlare în zilele de 9 și 10 ianuarie 2017“, a transmis, ieri, inspectorul școlar general Viorel Stan, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

În cele două zile în care cursurile sunt suspendate, directorii unităților de învățământ vor lua măsurile ce se impun pentru protecția instalațiilor termice și sanitare din școli și spațiile aferente.

Orele neefectuate în zilele de 9 și 10 ianuarie 2017 vor fi recuperate până la sfârșitul anului școlar 2016-2017.

De altfel, majoritatea elevilor din județele regiunii Nord-Est vor sta acasă astăzi și mâine, din cauza vremii nefavorabile. Astfel, nu vor merge la cursuri elevii din Neamț, Iași, Botoșani, Suceava.

Geanina NICORESCU

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Lemnaru M 09/01/2017 la 17:52 -

    E o decizie inteleapta care cred eu ca s-ar putea aplica si pt miercuri,asa cum o sa mai faca si alte cateva judete din tara.