A dat buzna la serviciul omului şi a făcut scandal pentru 450 de euro

13/02/2018

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipului Piatra Neamţ au reținut un bărbat, în ziua de 11 februarie, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată şi tulburarea ordinii şi liniştii publice într-un local din zona pieţei Mărăţei. În seara respectivă, polițiștii au depistat agresorul în apropierea localului unde a avut loc evenimentul, fiind preluat la sediul poliției pentru verificări.
“Bărbatul este cercetat pentru faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi cu victima- barman, a pretins de la aceasta suma de 450 de euro, în timp ce se afla în localul unde își desfășura activitatea. Prin scandalul produs, clienţii din local au părăsit unitatea, producându-se, astfel, o stare de temere printre aceștia”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.
Polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.
Geanina NICORESCU