S-a certat cu gospodarul şi i-a pedepsit animalele

13/02/2018

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, cioban la o stână din Sagna, a fost depistat ca fiind autorul incendierii a două tone de fân din gospodăria unui sătean, pe fondul unor neînţelegeri cu victima şi a consumului de alcool.
“În data de 08 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au identificat un bărbat de 42 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere. În urma administrării probatoriului în cauză, a rezultat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri cu victima și a consumului de alcool, în noaptea de 6 spre 7 februarie, bărbatul din Sagna, cioban la o stână din localitate, ar fi incendiat intenționat furajele, fiind compromisă cantitatea de circa două tone de fân”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.
După depistarea bărbatului, polițiștii l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea luării unei măsuri preventive, acesta fiind plasat sub măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile.

Geanina NICORESCU