Curcanii bio

Tina-Curcani bio, fotoSunt mai greu de crescut, au nevoie de mai mult spaţiu, de o anume dietă, chiar de la ieşirea puiului din găoace. Se cheltuieşte şi se munceşte mai mult, dar se câştigă   bine.

Carnea de curcan crescut ecologic este sănătoasă și mult mai gustoasă. Curcanii bio se vând la un preţ bun, fapt ce te  duce spre o afacere profitabilă. Carnea de curcan bio are puţine calorii, fiind recomandare în mai toate dietele. Este potrivită în alimentaţia persoanelor cu probleme de sănătate, fiind recomandată şi în alimentaţia copiillor după primele luni de viaţă. Consumată în cantităţi obişnuite şi preparată corespunzător, carnea are numeroase beneficii asupra organismului.

*Curcanul bio, mai bun la grătar!

Cei interesaţi de numărul caloriilorpe care le consumă, le recomandăm pieptul, gătit la grătar. Curcanul bio gătit pe grătar formează o crustă la exterior care captează grăsimile naturale, apa şi sărurile minerale ale cărnii din interior. Cu cât carnea este tăiată mai subţire, cu atât va cădea mai puţină grăsime pe grătarul încins. Doar o singură porţie de carne de curcan ecologic furnizează organismului 65% din aportul zilnic recomandat de proteine.

Tina CONDREA