Comunicat de presă Voluntariat E.ON la unități de învățământ și asistență socială din județele Vaslui și Neamț

22/10/2016

 

e-on-foto-voluntariat-romanMiercuri, 19 și joi, 20 octombrie, pentru câteva ore, 50 de electricieni și instalatori E.ON din zonele Huși, Bârlad și Roman au lăsat deoparte sculele și echipamentele specifice meseriei lor și s-au dedicat creării unor condiții mai bune pentru copiii de la Școala Gimnazială Leoști, de la „Casa cu grădină“ din cadrul Complexului de servicii comunitare Bârlad și de la Grădinița „Danubiana“ din Roman. Lucrările de vopsitorie, zugrăvit, reparații și modernizare a instalațiilor de iluminat au adus mai multă lumină și prospețime în spațiile celor trei imobile.

„Prin generozitatea dumneavoastră, condițiile și atmosfera din centru s-au îmbunătățit considerabil. Ați reușit să ajungeți mai aproape de sufletele copiilor, ați oferit motiv de bucurie, întărindu-le astfel convingerea că, pentru dumneavoastră, existența și bunăstarea lor chiar contează!“, a spus domnul Ionel Armeanu-Ștefănică, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

„Suntem parte a comunităților în care trăim și activăm, de aceea suntem preocupați să contribuim la schimbarea în bine a acestora, să cream o viață mai bună pentru oameni. Acțiuni de voluntariat de felul celor derulate împreună cu colegii din Huși, Bârlad și Roman constituie o constantă a activității noastre, iar mulțumirea vine din faptul că în urma activităților desfășurate copiii din cele trei unități vor avea parte de condiții mai bune“, a declarat Radu Petre, director general adjunct E.ON Distribuție România.

Implicarea în comunitate este o constantă a Grupul E.ON în România. Începând cu anul 2005, E.ON România a susținut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunității, numărul total al beneficiarilor acestor inițiative ridicându-se la aproximativ 258.000.

E.ON România încurajează acțiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajați s-au implicat în comunitățile locale, având o contribuție de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat.

 

Departament Comunicare Corporatistă

E.ON România