Biciclist de 74 de ani trântit cu portiera

29/07/2015

accidenteMarţi dimineaţă, pe strada Mihai Eminescu din Târgu Neamţ un bărbat de 74 de ani care se deplasa cu bicicleta pe şosea a fost izbit de portiera unei maşini.

“Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 55 de ani, din Târgu Neamț, a oprit autoturismul condus pe str. Mihai Eminescu, nu s-ar fi asigurat când a deschis portiera moment în care a acroșat un biciclist, un bărbat de 74 de ani, din Vânători-Neamţ, care se deplasa regulamentar și care a căzut pe carosabil, accidentându-l”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, ofiţerul de presă al Poliţiei Neamţ. Nici şoferul şi nici biciclistul nu consumaseră alcool, poiliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

S-au “întrecut” pentru a se izbi în gard

 

Poliţia orașului Târgu Neamţ a fost sesizată marţi, în jurul orei 14, de producerea unui alt accident rutier pe DN 15 B, în localitatea Vânători Neamț, soldat cu rănirea unei persoane.

Două maşini s-au ciocnit şi au ieşit în decor, izbindu-se de un gard. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 39 de ani, din Suceava, conducea un autoturism pe DN 15 B, având direcţia de mers Târgu Neamţ – Pipirig, ar fi efectuat un viraj stânga fără să se asigure, moment în care a fost acroşat în partea stângă spate de autoturismul care circula în aceiaşi direcţie de mers şi care se angajase în depăşirea acestuia.

“În urma coliziunii, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă oprindu-se într-un gard, rezultând rănirea uşoară a conducătorului auto din Suceava”, a mai spus ofiţerul de presă. Şoferii nu consumaseră alcool, iar acum sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă

C.I.