Optim Diagnostic a revoluționat sfera investigațiilor medicale în nordul Moldovei și în Bucovina . Aparat RMN ultramodern, acum la Spitalul Județean Botoșani

13/09/2018

rmn botosani

  • Echipamentul Siemens Essenza 2018 TIM + DOT este amplasat într-o construcție cu funcții special adaptate, unicat în țară
  • Rezoluție 100%, durată minimă de scanare, funcții adaptate pentru a nu produce teamă de spații închise
  • Rezultatele sunt interpretate de o echipă de 6 medici cu înaltă pregătire de specialitate

Optim Diagnostic Botoșani, o extindere a companiei cu renume național Scan Expert, revoluționează tehnica de investigații non-invazive prin punerea la dispoziția pacienților din nordul Moldovei și a întregii Bucovine a tehnicii ultramoderne de investigație de tip RMN. Aparatul de rezonanță magnetică de primă clasă este lansat pe piață anul acesta de SIEMENS- cel mai mare conglomerat european de pe piața de producție a tehnologiei medicale.
Astfel, firma Scan Expert se menține în topul serviciilor medicale încă de la înființare, din anul 2009, când a deschis primul centru de imagistică CT la Roman, în cadrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Municipal de Urgență. Aflată într-o permanentă dezvoltare tehnologică și teritorială, compania Scan Expert a deschis noi centre la Pașcani (CT), Iași (RMN), Brașov (CT) și Botoșani (RMN).
Ultima achiziție RMN, aparatul de rezonanță magnetică nucleară (RMN) amplasat la Botoșani, este dotat cu cea mai fină tehnologie de redare fidelă a informației medicale. Echipamentul este instalat la Spitalului Județean Botoșani, într-o unitate special construită de Optim Diagnostic în conformitate cu standardele europene, pentru un acces facil și cu circuite funcționale fără cusur, care conferă siguranță și confort.
Echipamentul RMN producție 2018 se remarcă prin multitudinea de funcții de diagnostic. Softul neurological implementat aduce un nivel de scanare net superior altor aparate RMN, astfel încât echipamentul poate identifica, în profunzime, un accident cerebral vascular (AVC) ischemic și poate determina riscul de deces prin AVC. De asemenea, cu ajutorul unui Soft cardiac adaptat celor mai exigente cerințe, este posibilă efectuarea unor investigații cardiace de precizie, cu rezoluție fidelă ( rmn cardiac ).
Investigațiile sunt asigurate de elita profesioniștilor din domeniu: prof. dr. Haba Danisia (UMF Iași), dr. Rizea Olga (Spitalul Elias București), dr. Miclăuș Grațian (Timișoara).
Echipamentul RMN de cea mai nouă generație are implementate și protocoale de investigație care ajută la diagnostice în epilepsie, scleroză multiplă, spondiloză anchilopoetică, disfuncții la nivelul articulației sacroiliace, afecțiuni la sân, patologia cardiacă (sechele infarct miocardic, cardiomiopatie dilatativa, boala de non compactare etc.). Interpretarea investigațiilor este asigurată de o echipă atent selectată, cu competențe în acest domeniu: Prof. Dr. Haba Denisa (UMF Iași), dr. Moldovan Edi (Iași), dr. Corina Pintilie (Neamț), dr. Leonte Doina (Brașov), dr. Miclăuș Grațian (Timișoara), dr. Petrilă Gabriel (Neamț) și dr. Glodeanu Daniela (Neamț).
În toate centrele de imagistică medicală deschise de Scan Expert profesionalismul este la cote maxime.

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Epuras Mariana 23/10/2018 la 2:31 -

    PE LINGĂ CELE SPUSE MAI SUS PERMITETI MI SĂ ADAUG…UN GRUP DE ASISTENTE BINE PREGĂTITE , AMABILE, UN COMPORTAMENT CIVILIZAT IN CONTACT CU PERSONELE CARE SOLICITĂ RMN UL !!!!!