Pietrean încarcerat pentru hoţii comise în Germania

08/06/2018

Un bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț, căutat de autoritățile germane pentru furturi din buzunare şi din genţi comise în ultimii doi ani, în Germania, a fost prins în ţara mamă şi încarcerat.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ, au desfășurat o acţiune în municipiul Piatra Neamţ, în ziua de 6 iunie, şi l-au prins pe individ în Piaţa Ştefan cel Mare. Pe numele bărbatului era emis de autorităţile din Germania un mandat de arestare european, pentru comiterea mai multe furturi din buzunare și de genți, în perioada 2015 – 2017, pe raza mai multor localităţi din Germania. Prejudiciul este de 3800 euro -valori sustrase şi 29000 euro prin utilizarea frauduloasă a cardurilor bancare găsite în genţile sustrase.
Bărbatul a fost dus în faţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar la data de 7 iunie, a fost prezentat instanţei de judecată care a confirmat mandatul european de arestare. Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bacău îi va fi casă pietreanului pentru o bună perioadă de timp.

Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu