Petru Apostoaia din Piatra Neamț, ales președinte al Consiliului Național al Elevilor

03/08/2018

Noul lider și-a propus să desfășoare campanii pentru decontarea integrală a navetei elevilor și majorarea subvenției pentru cămine și cantine

Sistemul educațional nemțean se evidențiază, din nou, cu o performanță notabilă, aceea de trimite un elev în fruntea unui for național. Începând cu data de 1 august 2018, elevul Petru Apostoaia de la Colegiul Național ”Petru Rareș” din Piatra Neamț este președintele Consiliului Național al Elevilor (CNE). Alegerea sa a avut loc în cadrul Adunării Generale organizate la Baia Mare, Petru Apostoaia primind 21 de voturi de încredere din partea celor 39 de delegații prezente.
Prof. Elena Laiu, inspector școlar general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Neamț, i-a transmis felicitări lui Petru Apostoaia și urări de succes în proiectele viitoare. „De asemenea ne exprimăm satisfacția că un reprezentant al elevilor din județul Neamț a convins prin viziunea sa că merită rolul de lider la nivel național”, a precizat inspectorul școlar general Laiu.
Prioritățile mandatului președintelui Petru Apostoaia vizează desfășurarea unor campanii pentru decontarea integrală a navetei elevilor și pentru majorarea subvenției pentru cămine și cantine școlare, atragerea mai multor elevi și inițierea elevilor de gimnaziu în mișcarea de reprezentare, analizarea problemelor din învățământul profesional, tehnic, confesional, vocațional și special, respectiv organizarea unor dezbateri privind noua Lege a educației.
Geanina NICORESCU

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Eva 07/08/2018 la 12:34 -

    Cat mai bine pentru noi! avem nevoie de astfel de tineri!