Moara de la Petricani s-a făcut scrum!

06/06/2018

Ieri, în jurul orei 13, un incendiu de proporții a cuprins întreaga structură din lemn a morii de la Petricani. În urma unui apel la 112, la locul evenimentului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri, care au avut misiunea de stingere a flăcărilor și de protejare a construcțiilor învecinate.
În total, la locul evenimentului au fost mobilizate 4 autospeciale de stingere de la Detașamentul de pompieri Tîrgu Neamț, 2 autospeciale de stingere si un autocamion de intervenție din cadrul detașamentului de pompieri Piatra Neamț și o autospecială de stingere de la SVSU Păstrăveni, iar de la Detașamentul de pompieri Tîrgu Neamț a mai fost mobilizat la locul evenimentului si un autocamion de intervenție, la locul intervenției deplanându-se și grupa operativă condusă de prim adjunctul inspectorului șef.
În urma incendiului care s-a manifestat violent a ars toată moara, însă a fost protejată locuința din vecinătate și buncărele cu cereale. Ieri, la orele 15, pompierii încă se aflau la locul evenimentului, acționând în continuare cu apă pentru a se asigura că nu mai există focare.
Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu