Încăierare cu mai multe victime, la Girov

22/07/2018

Patru indivizi din Girov, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, au fost introduşi în arestul I.P.J. Neamţ, în weekend, după ce au umplut de sânge câţiva consăteni.
Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie  Rurală Ştefan cel Mare au acţionat pentru identificarea şi reţinerea scandalagiilor, respectiv un bărbat de 38 de ani şi trei tineri de 19, 20 şi 21 de ani, toţi din localitatea Girov.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că între două grupuri au existat discuţii contradictorii, care au degenerat într-un conflict şi pe fondul căruia s-au lovit reciproc. În urma altercaţiei, un tânăr dede 21 de ani, altul de 17 ani şi o tânără de 19 ani, toţi din Girov, au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
“Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare. În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 38 de ani, s-a dispus extinderea cercetărilor şi cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.
Bătăuşii urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea luării unei măsuri preventive.
Geanina NICORESCU