BĂRBAT DIN CORDUN REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU NERESPECTAREA HOTĂRÂRII JUDECĂTOREȘTI ȘI AMENINȚARE

22/12/2019

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat din Cordun, care ar fi încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Roman.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, cu privire la faptul că concubinul său a încălcat ordinul de protecție.

Din cercetările efectuate a reieșit că, un bărbat de 52 de ani, din Cordun, s-ar fi deplasat la locuința concubinei sale din aceeași localitate și ar fi amenințat-o, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman, la data de 11 noiembrie 2019.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că cel în cauză se afla sub control judiciar pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu emis la data de 8 decembrie 2019, de poliţiștii din cadrul Postului de Poliţie Cordun.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești și amenințare.

La data de 21 decembrie a.c., bărbatul a fost prezentat de polițiști instanței de judecată, care a dipus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Lasa un comentariu