Plonjon de la etaj în miez de noapte

ambulanta

 O tânără din Roman s-a aruncat de la etaj, de la balconul locuinţei sale, puţin după miezul nopţii de 20 spre 21 august, sub impulsul unor probleme în familie.

În urma plonjonului de la aproximativ 7 metri, femeia, în vârstă de 32 de ani, a suferit leziuni grave la coloana vertebrală, care-i vor transforma viaţa într-un calvar. Astfel, prin tentativa de suicid eşuată nu a reuşit decât să-şi complice şi mai mult viaţa.

„După căderea de la etajul I, victima a suferit multiple traumatisme, cel mai grav fiind traumatismul de coloană vertebrală”, a afirmat dr. Letiţia Damoc, şefa Serviciului de Ambulanţă Neamţ. „Putem spune că femeia a avut norocul să rămână în viaţă pentru că, deşi înălţimea de la care a sărit pare mică, am avut „n” cazuri de deces prin cădere de la primul etaj al unei clădiri şi chiar după căderi din picioare. Depinde de poziţia în care cazi şi de ce anume te loveşti”.

Femeia a fost dusă la Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman, unde a rămas internată pentru investigaţii, tratarea leziunilor, precum şi pentru consult psihiatric.

G. NICORESCU