Elena Udrea, naşă la Mănăstirea Durău

Elena Udrea, deputat PDL, l-a botezat, sâmbătă, la Durău, pe primul născut al colegului ei de partid, Adrian Triff, liderul PDL Harghita. „M-am bucurat foarte mult să fiu naşa lui David Nicolae pentru că nu am avut până acum foarte multe asemenea ocazii”, a declarat Elena Udrea. „Îi doresc în primul rând să fie sănătos, să îşi bucure părinţii, să aibă o viaţă frumoasă, iar noi, naşii să îi purtăm de grijă până la sfârşit. Sunt convinsă că va fi un copil care va avea parte de tot ce e mai frumos în viaţă şi noi, naşii împreună cu familia vom fi alături de el să-i oferim tot sprijinul şi sfaturile de care va avea nevoie”.

La ceremonia oficiată la Centrul Cultural Pastoral „Sf. Daniil Sihastru” aparţinând de Mănăstirea Durău au participat aproximativ 30 de persoane, dintre care 21 de naşi. „Aşa este obiceiul la noi, primul copil să aibă mulţi naşi, printre care sunt şi naşii noştri de cununie”, a spus fericitul tătic. „David Nicolae s-a născut în timp ce doamna Elena Udrea îşi prezenta moţiunea la Băile Tuşnad şi aşa i-am propus să-l boteze.  Am ales să venim la Durău pentru că ne-am dorit un loc deosebit pentru ceremonie, un loc retras, ceva doar pentru familie”, a mai declarat Adrian Triff.

Micuţul a avut parte de o garderobă impresionantă, ţinuta pentru scos din biserică fiind oferită de naşa Elena Udrea. Petrecerea de după botez a avut loc la un restaurant din staţiunea Borsec.

Cristina IORDACHE