Nemțean implicat într-un accident cu trei morți și patru răniți

06/04/2017

 

Un tânăr de 26 de ani, din Neamț, a fost implicat într-un grav accident rutier produs marți seara, pe DN 2. Un autoturism a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal în autoutilitara condusă de nemțean, apoi a fost proiectat în alt autoturism.

În urma impactului extrem de violent, trei persoane au murit și alte patru au suferit răni grave. Accidentul a avut loc pe DN 2, pe raza județului Ialomița, între localitățile Sinești și Movilița.

La fața locului au ajuns cinci ambulanțe, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de descarcerare. Pentru salvarea victimelor, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a declanșat planul roșu de intervenție. După evacuarea răniților din mașini, trei au fost transportate la Spitalul Pantelimon, iar a patra persoană rănită a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca.

„Din accident a rezultat decesul a trei pasagere aflate în autoturismul care a pătruns pe contrasens, cu vârste cuprinse între 49 și 88 de ani. Conducătorii auto de 59 și 26 de ani și doi bărbați de 34 și 42 de ani, pasageri în autoutilitară, au fost vătămați corporal, fiind transportați la unități spitalicești de pe raza municipiului București. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier“, spune IPJ Ialomița. Polițiștii au stabilit, din primele cercetări, că un bărbat de 59 de ani, din județul Ilfov, care conducea un autoturism din direcția Urziceni către București, a pătruns în derapaj pe contrasens și a intrat frontal într-o autoutilitară condusă de către un tânăr de 26 de ani, din județul Neamț. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul său de mers, moment în care a fost acroșat de un alt autovehicul, condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Bacău. (C.I., Foto: www.guraialomitei.com)