Trei cu alcoolemie… penală

18/07/2016

alcool (2)Un tânăr, de 20 de ani, din comuna Săbăoani, a fost prins conducând noaptea sub influența alcoolului.

Duminică, 17 iulie 2016, la ora 3:05, un echipaj din cadrul Postului de Poliție Săbăoani a depistat în trafic, pe raza comunei, pe un tânăr de 20 ani, din localitate, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului, potrivit ofițerului de presă al Poliției Neamț. Tânărul a fost testat alcoolscopic, iar aparatul a indicat o concentrație de peste 0,80 mg/ l alcool pur în aerul expirat, așa că i s-a întocmit dosar penal.

La fel a pățit un bărbat de 45 de ani, din Dâmbovița, care a fost oprit în ziua de 16 iulie, la ora 7:40, de un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Neamț, pe DJ 156 A, dar și un localnic din comuna Gâdinți, în vârstă de 67 de ani, care a fost depistat de polițiștii din comună conducând autoturismul pe DN 15, vineri seara, deși era sub influența alcoolului.

*…și doi fără permis

Doi nemțeni s-au ales și ei cu dosare penale după plimbări cu scuterul.

Un bărbat de 42 de ani, din Cândești, a fost depistat în seara de 16 iulie, de un echipaj al Secției de Poliție Rurală 1 Borlești în timp ce conducea prin comună un moped neînmatriculat. În urma verificărilor, a reieșit că localnicul nu avea permis, așa că i s-a întocmit dosar penal, a precizat ofițerul de presă.

În aceeași seară, la ora 22:15, tot un echipaj al Secției de Poliție Rurală 1 Borlești a depistat în trafic, pe DJ 156E, în comuna Piatra Șoimului, un bărbat de 39 ani, din localitate, care conducea un moped care nu era înmatriculat. Localnicul nu avea permis de conducere și nici nu urmase cursurile vreunei școli de șoferi, așa că s-a ales și el cu dosar penal. (C.I.)