Reabilitare pe mai multe drumuri din judeţ

22/09/2017

Drumul de la Ursuleţi a fost rezolvat în câteva zile, exact aşa cum promisese, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, în timp ce alte drumuri considerate importante în Neamţ au intrat în lucru: „După reabilitarea drumurilor naţionale de la intrările în municipiul Piatra-Neamţ în zonele Ursuleţi şi Ocol, programul de asfaltare agreat cu cei de la Drumuri Naţionale continuă cu tronsonul de drum din zona Cheiţa, comuna Taşca, de pe DN 15”, anunţă şeful CJ.

Tronsonul a fost deja finalizat, – realizarea marcajelor şi schimbarea parapetului pentru a asigura un grad crescut de siguranţă participanţilor la trafic. Lucrarea de pe DN 15 continuă pe toate sectoarele de drum cu probleme, până la Lacul Roşu, la limita cu judeţul Harghita.

Mă bucur să-i pot anunţa pe agenţii economici din zonă ca documentaţia pentru consolidarea podului de la Straja a fost refăcută, urmând să fie organizată licitaţia pentru această lucrare. Am speranţa că în acest an vom reuşi să rezolvăm şi această problemă din domeniul infrastructurii în judeţ”, a precizat şeful Legislativului nemţean.

M.O.T.