Primarul, în zi de lucru: Piaţă, loc de joacă, străzi

19/10/2017

Lucrări în desfăşurare în jurul noii construcţii din Piaţa Centrală, săptămâna aceasta, realizate cu sprijnul societăţii Publiserv.

Primarul Dragoș Chitic s-a deplasat ieri, pe teren, la acest obiectiv, pentru a verifica lucrările de întreținere ale orașului programate pentru această perioadă, inforează un comunicat de presă al Primăriei Piatra Neamţ.
„Se lucrează la amenajarea parcării și a trotuarelor perimetrale din zona Pieței Centrale și se realizează reparații, cu asfalt, în toate cartierele orașului în vederea pregătirii străzilor pentru sezonul de iarnă. Se aduc la cota străzii căminele de utilități și se fac lucrări de curățare și întreținere a canalizărilor pluviale, pentru a evita problemele cauzate de ploile de toamnă”.

De la Piaţă, la locurile de joacă, pe un timp perfect pentru verificări, Dragoş Chitic s-a dus în Speranţa: „Tot în această perioadă, a fost reparat locul de joacă din cartierul Speranța, urmând ca în cel mai scurt timp să fie reabilitate locurile de joacă din cartierul Precista.

„Modernizare străzilor a fost o prioritate în anul 2017 și va continua și în anii următori. Îmi doresc un oraș în care cetățenii să se simtă confortabil, iar participanții la trafic să fie în siguranță. Societățile Consiliului Local prin intermediul cărora efectuăm întreținerea orașului trebuie să funcționeze eficient și să realizeze lucrări de calitate la prețuri corecte. ” a declarat primarul Dragoș Chitic

Primăria Municipiului Piatra-Neamț are un program amplu de asfaltări prin care și-a propus ca până în anul 2020 toate străzile din Municipiul Piatra-Neamț să fie asfaltate și să asigure un confort sporit participanților la trafic.