PNL nu votează scumpirea parcărilor

19/06/2018

PNL nu va vota, la şedinţa Consiliului Local din  22 iunie, majorarea preţului la parcări, propusă într-un proiect de hotărâre de către vice-primarul Bogdan Gavrilescu.
Primarul a precizat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă de la sediul PNL Neamţ că “nici eu, nici colegul meu nu am propus acest lucru. Poziţia mea o ştiţi. Domnul viceprimar a venit cu această propunere. De fapt, nici dânsul, propunerea vine de la Parking. Ce pot să vă spun, este faptul că PNL nu va vota acest proiect”.
Dragoş Chitic a adăugat că informaţia privind aceste majorări a apărut deja în spaţiul public, dar că un proiect rămâne doar un proiect, până va fi votat. Cum, de regulă proiectele depuse de PNL sau PMP trec fără probleme, ne-am gândit că cele două partide, care au făcut alianţă în Consiliul Local „pentru binele cetăţenilor din Piatra Neamţ”, cu este justificată, nu vor vota unul împotriva celuilalt.
Iată că PNL face primul pas hotărât şi spune răspicat  nu PMP-ului. Cel puţin în şedinţa de săptămâna aceasta. Vice-primaul Bogdan Gavrilescu, care este şi preşedinte PMP, nu a dorit să comenteze, încă, această declaraţie. Probabil aşteaptă şedinţa de vineri, să se convingă.

Lasa un comentariu