O şoferiţă beată a băgat trei oameni în spital!

23/11/2017

În seara de 21 noiembrie, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Bicaz, aflată sub influenţa alcoolului, a provocat un accident rutier, în urma căruia trei persoane, printre care şi o fetiţă de 3 ani, au fost rănite.
Accidentul s-a produs pe strada Plaiului, din oraş, la intersecția cu strada Capșa, unde şoferiţa a virat stânga, fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism care circula pe direcția Bicaz-Tarcău.
“În urma impactului, a rezultat rănirea a trei pasageri aflați în autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bicaz. Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv doar pentru conducătoarea auto”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ.
Un echipaj de salvare a dus la Spitalul Orăşenesc Bicaz bărbatul care era la volanul maşinii lovite, o femeie de 24 de ani şi fetiţa de 3 ani, toţi cu traumatisme craniene şi policontuzii.
Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Geanina NICORESCU