Marile realizări ale primarului Chitic: Panglica tăiată la veceu şi un dosar DNA

26/06/2018

 Nici nu vrem să intrăm în foarte multe detalii despre activitatea lui Dragoş Chitic la primărie, că nu răsare nimic evident. Nici nu s-ar fi scris acest articol dacă actualul primar de Piatra Neamţ, adus, susţinut şi promovat de Gheorghe Ştefan în vârful Primăriei Piatra Neamţ, nu ar fi declarat în sediul PNL, că a scăpat oraşul de un tătuc. Că între forţa politică pe care avut-o Gheorghe Ştefan şi cea de care se agaţă disperat Chitic sunt diferenţe colosale, este mai mult decât evident, aproape incomparabil. De numele lui Ştefan, însă, se leagă investiţii care vor dura peste timp, iar peste 10 ani nimeni nu va mai vorbi despre dosarele lui Ştefan pentru că altele sunt evidenţele: un stadion european, o telegondolă, un telescaun, finalizarea unei săli de sport, cosmetizarea întregului oraş, mansardarea şi reabilitarea blocurilor şi altele. Pe de altă parte însă, din păcate pentru pietreni, numele lui Dragoş Chitic a ajuns prin presa centrală cunoscut în România dintr-o perspectivă hilară: a tăiat cu mare fast panglica unei cabine de WC. Mai puţin mediatizat, un dosar la DNA. A lovi acum în omul care te-a luat de mână şi te-a adus la nivelul 1 al Primăriei, mai mult pentru meritele fostului patron, decât pentru meritele tale, în omul care te-a făcut primar; a vorbi urât despre el când, în urmă cu trei ani îi deschideai în poziţie de drepţi uşa, dovedeşte că… . mai bine vă lăsăm pe dumneavoastră să răspundeţi

2 Comentarii la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Celentano 27/06/2018 la 5:41 -

    Cel mai incompetent primar pe care l-a avut P Neamț vreodată. Nu a făcut absolut nimic.Se pozează pe Facebook pentru orice panseluța plantata și orice petic de asfalt.Trotuarul de pe Decebal, la biserica Precista veche arată ca după război, a desființat trecerile de pietoni, între școala 4 și biserica Precista noua nu ai o trecere, trebuie sa mergi un km sa traversezi( la bătrâni nu s- a mai gândit).Nu a făcut un proiect major pt oraș și nici nu o sa facă.

  2. Viorel 27/06/2018 la 15:10 -

    Cand Chitic il proclama pe unul ca bisnitarul politic Romel Barjovanu drept urmasul lui la Primarie si viitor candidat la viitoarele alegeri, intelegem cat de jos a putut ajunge acest om.
    Sa te inhaitezi si sa promovezi pe unul care nu s-a remarcat decat prin traseism politic si prin faptul ca ii spala masina sau ii cara geanta lui Rogin… WTF?
    Chitic si Romel, Stan si Bran ai politicii din Piatra Neamt.