Laurențiu Leoreanu, PNL-ist cu patalama

20/06/2015

pnlPrimarul municipiului Roman, Laurențiu Leoreanu, a devenit membru PNL, informație lansată oficial de deputatul Mugur Cozmanciuc, co-pre-ședintele PNL Neamț, ieri, la Roman, în cadrul unei conferințe de presă. S-a pus, astfel, punct speculațiilor privind  apartanența sa în grupul liberalilor nemțeni, rămânând oarecum deschise discuțiile privind colaborarea sa cu celălalt co-președinte PNL, Alexandru Drăgan.

Cozmanciuc:
”Suntem condamnați!(…)”

Deși nou în filiala de pe Moldova, primarul este desemnat să reconstruiască și organizația din Roman a PNL, treabă la care are ceva experiență, dacă stăm să ne amintim de ascensiunea politică a lui Leureanu:  “Împreună  cu domnii Brătescu, Acatrinei vom construi o organizație puternică la Roman. Suntem condamnați, de asemenea, să câștigăm primăria din Roman, împreună cu toată echipa din Neamț vom câștiga și Consiliul Județean. Moldova trebuie pusă pe harta priorităților, fiind nevoie urgent de o autostradă în zona noastră,  care să lege Moldova de celelalte regiuni istorice, este nevoie de autostrada Unirii Iași- Târgu Mureș, iar pentru aceasta avem nevoie de investiții”, a completat co-președintele PNL, Mugur Cozmanciuc.

Binele Moldovei, cauza pentru care Leureanu a ales PNL

„Împreună cu domnul Liviu Brătescu, cu toți colegii, îmi doresc să construim o echipă puternică, să promovăm interesele comunității din Roman, trebuie să existe un proiect local care să se regăsească  într-un proiect regional, Moldova a cam fost uitată”, a declarat proaspătul membru PNL, după ce le-a mulțumit noilor colegi pentru sprijinul acordat la înscrierea în partid. ”Aici, în PNL, am auzit vorbindu-se  cel mai mult despre Moldova și acest lucru a fost determinant pentru mine în alegerea făcută, există o singură forță de dreapta în Roman, PNL, care are drept proiect important câștigarea alegerilor din 2016”, a adăugat  primarul municipiului Roman.
M.O.T.