Bogdan Gavrilescu, reales vicepreşedinte al PMP la nivel naţional

18/06/2018

Congresul Extraordinar al PMP de sâmbătă, de la Palatul Parlamentului, a ales un nou for de conducere. De la Neamţ, preşedintele organizaţiei judeţene, Bogdan Gavrilescu, a fost reales pe una din cele 8 funcţii de vicepreşedinte la nivel naţional.
Gavrilescu a plecat optimist către Bucureşti, vineri după amiază, şi a crezut în şansa lui pentru încă un mandat în această funcţie, mai ales, spunea el, că şi stelele i-au prezis-o. Acum nu se mai numesc stele, dar oricum, preşedintele PMP Neamţ a muncit pentru această funcţie şi are de gând să facă muncă şi în organizaţia judeţeană.
„Mulțumesc colegilor pentru încrederea și susținerea de a continua în calitate de vicepreședinte la nivel național să reprezint Partidul Mișcarea Populară. Mă simt onorat să fac parte din noua garnitură de lideri, lucru confirmat în urma alegerilor din cadrul Congresului Național desfășurat astăzi la Palatul Parlamentului. Fondatorul formaţiunii, fostul preşedinte Traian Băsescu, a anunţat în cadrul Congresului  retragerea de la conducere și predarea ștafetei actualului președinte executiv, Eugen Tomac , singurul candidat la funcția de președinte al partidului. 14 locuri sunt destinate funcţiilor de secretari executivi, opt locuri sunt pentru funcţiile de vicepreşedinţi repartizate pe zonele Nord-Est, Sud-Est, Sud, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest, Transilvania şi Bucureşti- lfov, 15 funcții de vicepreședinți pe departamente, trei locuri pentru secretarii generali adjuncţi şi câte un loc pentru preşedinte, preşedinte executiv, secretar general şi trezorier„, a spus Gavrilescu, după congres. (V.N.)