Doi nemțeni intră în loteria bonurilor fiscale

peste-2000-de-brasoveni-au-castigat-la-loteria-bonurilor-fiscale-video-0Doi nemțeni și-au depus până acum cererile de revendicare a premiului acordat la loteria bonurilor fiscale, potrivit informațiilor oferite de Cristina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Administrației Finanțelor Publice Neamț.

Până la data de 1 februarie, la ghișeele unităților fiscale din județ s-au prezentat două persoane care dețin bonuri fiscale de valoarea celui desemnat câștigător la extragerea din 17 ianuarie 2016. La prima extragere din acest an, aferentă lunii decembrie 2015, s-a desemnat câștigător bonul fiscal emis în data de 30 decembrie a anului trecut în valoare de 142 lei. Oricine are un bon fiscal emis la acea dată și de valoarea declarată câștigătoare la extragere poate să-și revendice premiul acordat din fondul total de premiere, de un milion de lei. Luna trecută, o nemțeancă a primit în cont premiul câștigat în urma extragerii din luna octombrie 2015, pentru luna septembrie. Romașcana a primit 32.404 lei, ea având un bon fiscal în valoare de 274 lei emis în data de 16 septembrie, ce a fost validat de organizatorul loteriei.

Cererile de revendicare a premiului pot fi depuse la orice unitate fiscală, însoțită de o copie după cartea de identitate și bonul fiscal în original. Revendicarea premiului se poate face a doua zi după extragere, pentru o perioadă de 30 de zile. Dacă sunt mai mult de 100 de cereri de revendicare, se mai procedează la o extragere.

Rezultatele extragerilor se publică pentru 30 de zile pe site-ul ANAF.

Cristina IORDACHE