Salariu fabulos în industria chimică

EURES1*Viitorul angajat va primi o leafă de 110.000 de euro pe an! * În 2017, persoana selectată va ghida deschiderea unor unități de producție din Asia și Europa

Cine are o diplomă de master în științe industriale, respectiv biochimie sau chimie, poate câștiga o leafă anuală de aproximativ 110.000 de euro! Așa cum era de așteptat, postul de inginer în industria chimică nu se găsește în România, ci peste hotare, mai exact în Belgia, unde firma SODEVA CONSULTING din Oudenaarde vrea să angajeze un specialist cu experiență vastă în lucrul cu polimeri. Comparativ cu leafa primită afară, la noi în țară un astfel de lucrător are aproximativ 700 de euro lunar, în funcție de firma angajatoare, precum și funcția pe care o deține.

În Belgia, pentru acest post, nemțenii interesați trebuie să aibă cunoștințe avansate de limba engleză și abilități de comunicare excelente. De asemenea, e nevoie de o mentalitate analitică și critică pentru rezolvarea problemelor inovatoare, de o personalitate dinamică, bazată pe rezultate, precum și pasiune pentru optimizare și creare de noutăți. Persoana selectată va urmări indicatorii critici de performanță și va dezvolta și gestiona specificațiile procesului. Tot ca sarcină de serviciu, se va urmări constant eventuale anomalii, blocaje, probleme de calitate și randament. În acest sens, se vor formula soluții adecvate, respectându-se sistemele de certificare ale produselor. Aceste lucruri se vor realiza în strânsă cooperare cu managerul de calitate pentru dezvoltarea planurilor de control a calității și a programelor de audit extern.

În plus, se va sprijini departamentul de achiziții, prin consiliere cu privire la specificațiile de materii prime și la căutarea unor produse alternative. În 2017, viitorul angajat va ghida deschiderea unor unități de producție în Asia și Europa.

Contractul de muncă cu firma belgiană se va semna pentru o perioadă nedeterminată, cu normă întreagă. CV-ul se va trimite completat în limba engleză, la următoarea adresă de e-mail: info@sodevaconsulting.com. Doar persoanele selectate vor fi contactate. Termenul limită de depunere a CV-urilor este data de 20 martie 2016.

V. ANDRIEȘ