Urmărire ca-n filme, vehicul abandonat, deznodământ cu cătuşe

16/10/2017

Trei indivizi din Păstrăveni, judeţul Neamţ, au pus pe jar efective ale poliţiei rutiere, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce un echipaj din Târgu Neamț a încercat să oprească in trafic autoutilitara în care se aflau protagoniştii.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul efectuat regulamentar, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, însă atât conducătorul auto cât și alți doi pasageri au reușit să fugă abandonând autovehiculul. În urma verificărilor, polițiștii au găsit autovehiculul abandonat, cablu tăiat cât și scule specifice pentru tăierea cablului. Pe parcursul cercetărilor polițiștii au depistat toți ocupanții autoutilitarei,respectiv trei bărbați cu vârste de 21,28 și 36 ani, toți din comuna Păstrăveni județul Neamț, a declarat inspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt la IPJ Neamţ.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar la data de 14 octombrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Neamț a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Geanina NICORESCU