Unui elev i s-a furat telefonul mobil, după ore

19/10/2018

Un băiat în vârstă de 12 ani, din Roman, a sesizat poliția, în ziua de 17 octombrie, că în aceeași zi, la ora 14, în timp ce viziona un film împreună cu un coleg, o persoană necunoscută i-a smuls mobilul din mână și s-a făcut nevăzut.
“În urma deplasării la faţa locului şi a cercetărilor efectuate de către poliţiştii, a rezultat faptul că în timp ce minorul viziona un film pe telefonul mobil, împreună cu un coleg, lângă cei doi a venit un alt tânăr care profitând de neatenţie i-a luat din mână telefonul, după care a fugit printre blocurile din apropiere.
Poliţiştii l-au identificat şi depistat imediat pe cel bănuit de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 26 de ani, din localitatea Bâra”, a transmis Poliția Neamț.
Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Roman pentru continuarea cercetărilor, în urma cărora s-a luat măsura reţinerii sale pentru 24 ore. Telefonul a fost recuperate și predat păgubitului, iar individul care s-a crezut mai presus de lege va sta o vreme și va cugeta la faptele sale în arestul Poliției Neamț.
Geanina NICORESCU