Un nemțean de 32 ani s-a ales cu dosar penal

16/05/2018

Un echipaj mixt din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei şi a Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei, a oprit pentru control pe strada Unirii din localitate, autoturismul cu număr de circulaţie provizoriu, condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Neamț, cu reședința în comuna Dorna Arini. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 26.04.2018, iar conducătorul auto are permisul de conducere reţinut. Autoturismul a fost imobilizat la sediul poliției, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

A intrat în coliziune cu o autoutilitară

La 14.05.2018, ora 09.38, în timp ce conducea autoturismul pe DN 15C, pe raza comunei Fântâna Mare, ajungând la intersecţia cu DN 2, o femeie de 26 de ani din județul Neamț, a pătruns pe sensul opus, în zona de acțiune a indicatorului „Accesul Interzis” şi a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 47 de ani, din orașul Cajvana.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat de 69 de ani şi a unei femei de 65 de ani, ambii din judeţul Neamţ, pasageri în autoturismul condus de femeia de 26 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un comentariu