Un mort şi doi răniţi într-un accident spectaculos, la Horia

01/02/2018

Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alte două persoane au suferit răni grave după ce două maşini s-au ciocnit în localitatea Horia, la ieşirea dinspre Bacău. Două dintre victime au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru a le scoate dintre fiare.
“La locul indicat de apelant s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman. Şoferul unuia din cele două autoturisme a fost găsit încarcerat şi, din păcate, decedat. Tot din acelaşi autoturism a fost descarcerat un bărbat aflat pe locul din dreapta faţă”, a precizat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.
Ambele maşini se deplasau spre Bacău, iar la un moment dat şoferul Fiat-ului (din Boghicea) a întors brusc şi a intrat în plin în Dacia condusă de un tânăr de 25 de ani, din Bacău.
Şoferul Fiat-ului a decedat, iar celelalte două persoane au fost preluate de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, fiind transportate la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman.
Geanina NICORESCU